Écht een plek om te groeien

Bereikbaar voor starters die er hun leven willen opbouwen, ideaal voor levensgenieters op leeftijd die stilletjes aan meer van hun vrije tijd willen genieten. De mix van woningtypes en stijlen trekt uiteenlopende inwoners die samen de heerlijke nieuwe wijk tot leven gaan wekken. Nieuw Poelveld wordt dan ook in een comfortabel tempo gebouwd; stap voor stap ontstaat een ruim opgezet woongebied van 650 uiteenlopende woningen.

Alles wat u nodig hebt op loopafstand

Het eigentijdse wooncomfort van de woningen in Nieuw Poelveld wordt verrijkt met alle voorzieningen die u zich kunt wensen. Van een Brede school en bibliotheek tot een sportcentrum, van winkels tot een uitgestrekt park in het hart van de wijk. In Nieuw Poelveld is alles dichtbij, bijna letterlijk om de hoek.

Veilig, vertrouwd, gezellig en groen

Nieuw Poelveld wordt een wijk voor iedereen. Maar zeker als u kinderen heeft, is het er heerlijk wonen. Uw kinderen groeien op in een veilige omgeving met veel jonge ouders. Nieuw Poelveld is een plek, waar iedereen elkaar kent en de kinderen nog rustig buiten kunnen spelen. Er is altijd iemand die een oogje in het zeil houdt.

Midden in het groen, vlakbij de stad

Nóg zo’n troef van Nieuw Poelveld: de ligging. De wijk ligt praktisch aan de A2, in slechts enkele minuten bent u in Maastricht. Stel u werkt op bedrijventerrein Randwyck of in het Academisch Ziekenhuis Maastricht (AZM), dan bent u nog sneller op uw werk dan wanneer u aan de noordkant van Maastricht woont!

Nieuw Poelveld biedt u een rustige woonomgeving, prachtig gelegen midden in de natuur. Tegelijkertijd is het stadse leven vlakbij. Wanneer u maar wilt ben u snel in het centrum van Maastricht met al haar cafés, restaurants, musea en overige culturele en culinaire gelegenheden. Vlak over de grens ligt Luik, dé winkelstad van Noord-België, met verrassend veel cultuurhistorische charme.

Kortom, Nieuw Poelveld ligt perfect centraal in een internationaal zeer aantrekkelijke regio.

Impressie van de wijk Nieuw Poelveld

Er zijn reeds vele woningen gerealiseerd in Nieuw Poelveld, zie hieronder een impressie van de wijk.

Overzicht Nieuw Poelveld

Nieuw Poelveld sluit perfect aan op de karakteristieke elementen van de omgeving. Er is rekening gehouden met de landelijke, historische en culturele elementen van Eijsden. Het plan is aan drie zijden geheel omringd door groen. Hierdoor gaat Nieuw Poelveld geheel op in de omgeving!