Voordelen van nieuwbouw in plan Nieuw Poelveld

Woningborg

De projectmatige woningen worden opgeleverd met een garantiecertificaat van Woningborg. Dit geeft voor u als koper een stuk zekerheid. Gaat er iets mis tijdens de bouw dan wordt dit opgelost.

Meer financieel voordeel

De aankoopprijs van een nieuwbouw woning is ‘vrij op naam’. Dat wil zeggen dat de kosten van de transportakte, de inschrijving bij het Kadaster en belastingen niet voor uw rekening komen, maar door de verkoper worden betaald. Wel dient u rekening te houden met de kosten van het afsluiten van een hypotheek en de provisie van uw hypotheekadviseur.

Meer gemak

Wonen in een nieuw huis betekent de eerste jaren weinig onderhoudskosten. De materialen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Voorlopig heeft u geen omkijken naar de cv-installatie, het dak en de kozijnen. Dat geeft een prettig gevoel.

Energiebesparing

Doordat nieuwbouw woningen uitstekend zijn geïsoleerd zult u dit merken aan uw energierekening. Er zijn woningen met vloerverwarming, dit zorgt voor een stukje extra wooncomfort. Sinds kort worden er nu ook woningen aangeboden met zonnecollectoren op het dak. Een dergelijke voorziening is een extra pluspunt voor de woning en uw portemonnee!

Hoge kwaliteit woonomgeving

Nieuw Poelveld is een jonge wijk waar de gemeente hoge eisen heeft gesteld aan de ruimtelijke kwaliteit. Er is met name veel aandacht besteed aan de inrichting en beplanting. Hierdoor ontstaat er een heerlijke kindvriendelijke en groene buurt waar het goed wonen is. Al uw buren zijn nieuw in de straat en leren elkaar graag kennen. Dit schept dan weer een ouderwetse band en komt het buurtgevoel ten goede.

Meer keuzes

De woning kunt u indelen en inrichten geheel naar eigen smaak. Neem bijvoorbeeld de keuken, tegenwoordig een belangrijk onderdeel van uw woning en nu heeft u de mogelijkheid om deze ruimte geheel te laten afstemmen op het interieur van uw woonkamer. Ook de badkamer kunt u naar eigen smaak inrichten. Bij de wand- en vloertegels is er keuze uit verschillende kleurstellingen. Zo krijgt de woning ‘een persoonlijke touch’.

Voor start bouw zijn er tal van opties te kiezen denk aan verruiming van de woonkamer, een dakkapel, etc.. De aannemer informeert u graag.